Benvinguts

Us agraïm la visita a la nostra web, on trobareu la resposta d'una empresa familiar als temps actuals.

Més de quaranta anys dedicats al conreu i distribució de fruita avalen Fruits Queralt. Des de les terres de Lleida us oferim un ampli assortiment de varietats acuradament produïdes en indrets idonis per clima i composició del sol, que acompleixen tots els controls de qualitat, per a gaudiment complet dels mercats més exigents.

grupqueralt
Posis en contacte amb nosaltres i l'atendrem amb molt de gust. Gràcies.
Les nostres marques

logos

Qui som

Des de mitjans dels anys seixanta fins avui, Fruits Queralt ha esdevingut una de les empreses pioneres en la gestió i conreu de fruita en les terres de Lleida.

Com a empresa familiar, s'ha anat adaptant als temps per oferir el millor producte i servei del moment. En un principi la recollida de la fruita es feia directament al camió encarregat de dur-la al mercat; els pagesos portaven les caixes de fusta amb tractors i d'altres medis de càrrega fins el lloc on els esperaven pel traspás de la preciada mercaderia al vehicle que la duria al seu destí. Eren uns altres temps i no es podien imaginar on els duria el futur, eren els anys del canvi d'un conreu solament pel consúm familiar a un altre de projecció fins i tot internacional. La tecnologia avançava i aquesta empresa familiar va anar evolucionant fins arribar als anys vuitanta, quan s'inaugurà la seu actual que ha esdevingut un complexe adaptat a les exigències actuals de control, conservació, envasament i transport que fan de Fruits Queralt l'empresa moderna i eficient que és ara.

La nostra producció

La diversitat de microclimes i de composicions de la terra, ens fa productors d'una gran gamma de fruites que ens permeten el subministrament continuat de fruita fresca durant aproximadament nou mesos de l'any. Les nostres modernes instal·lacions de fred ens permeten oferir-los algunes varietats al llarg de tot l'any.

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Serveis

Volem oferir-li un tracte com es mereix: resposta immediata i subministrament àgil i en les millors condicions. Aquest és el repte amb el que Fruits Queralt obre les portes cada matí, fent d'aquell dia el millor, de cada client l'especial i de cada fruita la millor tractada. Així és la nostra forma de veure una empresa, amb il·lusió i adequació als temps que corren. Vosté ens demana un producte i nosaltres activem la nostra estructura per a fer realitat la vostra voluntat, sense sorpreses de darrera hora. Som professionals.

  • descriptiondescription
  • descriptiondescription
  • descriptiondescription
  • descriptiondescription
  • descriptiondescription
  • descriptiondescription
  • descriptiondescription
  • descriptiondescription
  • descriptiondescription

On som

Fa molts anys, els habitants d'aquests indrets lleidatans van comprobar que, tant la composició de les diferents terres com la climatologia, feien d'aquest lloc l'espai perfecte pel conreu de diferents fruites, cada una on anava millor, on es feia més saborosa, grossa i dolça. Va néixer el segell de qualitat que, ara per ara, ens distingeix arreu del món.
Poques pluges per a una terra rica i amb un lleu desnivell que dona el gran pla del Segrià; moltes hores de sol i un reg cada dia més sofisticat i ajustat a les necessitats hidrològiques de cada varietat, donen com a resultat una fruita esplèndida, molt preuada en els mercats més exigents.
Això i un tracte en l'embalatge molt cuidat, ens dona la garantia de que els nostres productes arriben al consumidor en plenitud de qualitat.


Mostra un mapa més gran

Contacte

Formulari de contacte

Si us plau escrigui el seu nom ! Si us plau escrigui la seva adreça de correu No és una adreça vàlida Escrigui la seva consulta !Fruits Queralt

Ctra. Estació, S/N,
25153 Puigverd de Lleida
(Lleida) Espanya

Avís legal

En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, Llei 34/2002 de l'11 de juliol de 2002, s'informa als visitants del lloc web de http://www.fqueralt.com, que la finalitat d'aquesta pàgina web és oferir als usuaris informació sobre els serveis que oferta l'empresa Fruits Queralt S.L.:
NIF B-25278912
Ctra. Estació, 25153 Puigverd de Lleida S/N,(Lleida) Espanya
Telèfon (34) 973 16 73 28
Fax (34) 973 16 76 76
Email: queraltfresh@fqueralt.com

Protecció de dades de caràcter personal
En base a la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal Fruits queralt S.L. informa que les dades rebudes seràn tractades amb la finalitat exclusiva de la gestió del servei contractat i incorporades en la nostra base de dades.
L'usuari podrà exercir en tot moment el seu dret d'accés, rectificació i cancel·lació i oposar-se al tractament de les seves dades.

Responsabilitats
Fruits Queralt S.L. es reserva el dret de poder modificar, sense previ avís, la informació, presentació i configuració de la web.

Multimèdia
La pàgina web www.fqueralt.com ha estat optimitzada per a visualitzar-se correctament amb les últimes versions dels navegadors Firefox Mozilla 5.0, així com amb Internet Explorer 9 i Safari 5. A més, algunes parts del lloc recorren als plugins Flash Player 9.

Valid XHTML 1.0 Transitional

¡CSS Válido!